Atenție călători: Price Radar!

Vine vara!… și sunt sigur că te-ai gândit deja la o destinație turistică pe gustul tău. Chiar meriți un astfel de răsfăț după câteva luni bune de muncă. Ai stabilit locul, așa că ar fi cazul să te informezi și chiar să-ți achiziționezi biletul de avion – acest mijloc de transport este cel mai sigur și mai rapid mod de a ajunge acolo unde ai visat.

Cum biletul de avion reprezintă un aspect foarte important în bugetul de călătorie, trebuie să cumperi cea mai bună ofertă disponibilă pentru tine. Recomandabil este ca pasul acesta să îl faci cu câteva luni. Spun asta deoarece costurile vor fi mult mai reduse decât un bilet, să zicem, achiziționat cu două săptămâni înaintea călătoriei. Până la o urmă, o mică economie nu strică, nu-i așa? În plus, stai și mai relaxat cu biletul de avion deja rezervat!

Există câteva OTA-uri (Online Travel Agency) pe piața românească, sub forma unor platforme de rezervări, prin care îți poți cumpăra tichetul mult dorit. Personal, am luat la încercare programul beta al celor de la Tripsta.ro, și anume Price Radar, lansat spre sfârșitul anului trecut, care merită atenția noastră, a călătorilor. Este un sistem de căutare destul de rapid, cu o interfață plăcută, la care se adaugă diverse filtre (escală, durata călătoriei, preț) și care ne permite să găsim cele mai ieftine bilete de avion din următoarele 6 luni, fiind disponibile peste 2500 de rute internaționale. Tarifele afișate sunt finale! 

Price Radar Tripsta

Eu m-am jucat cu motorul acesta de căutare și am fost surprins de calitatea lui, având în vedere că este în variantă beta, deci, în continuă îmbunătățire. Am găsit bilete la prețuri foarte bune pentru multe orașe ale Europei, inclusiv Munchen, un loc unde tare aș vrea să ajung!

Tripsta, înființată de doi antreprenori nemți, este una dintre cele mai importante agenții de turism online din această zonă a Europei și este în continuă expansiune pe plan mondial. Compania mamă – travelplanet24.com are sediul în Atena, Grecia.

Te invit să încerci Price Radar. Cu siguranță vei găsi o ofertă tentantă!

Cu doar câteva click-uri și un enter ești gata de check-in! 🙂

air tickets

Reclame

Posted on 24 martie 2014, in Zoom and tagged , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: